Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Τρόφιμα κατά της κυτταρίτιδας

Θέλετε να μάθετε ποια τρόφιμα πρέπει να τρώτε και ποια να αποφεύγετε ώστε να καταπολεμήσετε την αντιαισθητική όψη του φλοιού πορτοκαλιού στην επιδερμίδα σας; Τότε συνεχίστε να διαβάζετε προσεχτικά.

Ποια τρόφιμα πρέπει να προτιμάτε:
- Ψάρια: Τα ψάρια και τα ιχθυέλαια περιέχουν τα απαραίτητα λιπαρά οξέα για τον οργανισμό και βελτιώνουν την υφή του δέρματος. Με αυτά τα ευεργετικά οξέα η κυτταρίτιδα θα αρχίσει να γίνεται λιγότερο ορατή. Επίσης, τα ψάρια περιέχουν πρωτεΐνες οι οποίες είναι ζωτικής σημασίας για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Ιδανικά ψάρια: σολομός, τόνος, σκουμπρί, σαρδέλες και ρέγγες. Τρόπος μαγειρέματος: ψητά, στον ατμό, βραστά, στη σχάρα. Όχι, τηγανητά!
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...