Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Tα Μεσογειακά της Goody’s επιστρέφουν

Goody'sImage via Wikipedia
Τα Μεσογειακά, το νηστίσιμο μενού της Goody’s, της αγαπημένης ελληνικής αλυσίδας σύγχρονων εστιατορίων, επιστρέφουν με τις ήδη καθιερωμένες δημοφιλείς γεύσεις αλλά και νέες προτάσεις, πάντα φτιαγμένες μόνο με ελαιόλαδο και τα αγνότερα υλικά της Μεσογείου.

Από την Καθαρά Δευτέρα (7 Μαρτίου) και για όλη τη διάρκεια της Σαρακοστής, μια μεγάλη ποικιλία αυθεντικών Μεσογειακών συνταγών συμπληρώνει την ήδη μεγάλη ποικιλία του μενού της Goody’s. Πλούσιες γευστικές απολαύσεις που έχουν κατακτήσει το κοινό, όπως τα γεύματα Μεσογείου με γαρίδες ή καλαμαράκια, το Μεσογειακό Σάντουιτς γεμισμένο με ψητά μαριναρισμένα λαχανικά, το λαχταριστό Νησιώτικο Σάντουιτς με καλαμαράκια και λαχανικά, πατάτες και σάλτσα ντομάτας καθώς και τα πρωτότυπα Χωριάτικα Σάντουιτς με Λαχανικά ή Θαλασσινά, προσφέρουν ιδανικές νηστίσιμες επιλογές.

Τις γευστικές αυτές απολαύσεις συμπληρώνουν, η Goodissimo με Γαρίδες, η αγαπημένη γαριδομακαρονάδα με τη μοναδική συνταγή της Goody’s αλλά και το Goodissimo Θαλασσινών, ένα πιάτο που ‘μυρίζει’ ελληνική παράδοση, που περιλαμβάνει κοφτό μακαρονάκι με χταποδάκι σε σάλτσα ντομάτας πλούσια σε μυρωδικά και αρωματισμένη με κόκκινο κρασί. Δεν λείπουν φυσικά οι εμπνευσμένες, δροσερές προτάσεις για σαλάτες, με 100% εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο: η Αιγαιοπελαγίτικη, με πλεξούδες ζυμαρικών με καλαμάρι, χταπόδι και γαρίδες μαριναρισμένα σε ελαιόλαδο, λευκό κρασί και μυρωδικά μαζί με φρέσκα λαχανικά, η σαλάτα Κρήτης με ντομάτα, μυρωδικά και κρίθινα παξιμαδάκια αλλά και η νέα Μακεδονίτικη σαλάτα με φρέσκο μίγμα λαχανικών με ελιές, πίκλες και κρουτόν σε βινεγκρέτ ελαιόλαδου.

Ελάτε να δοκιμάσετε τα αγαπημένα Μεσογειακά της Goody’s σε ιδιαίτερα οικονομικές τιμές στα εστιατόρια αλλά και στο σπίτι χάρη στην υπηρεσία Goody’s delivery, τηλεφωνώντας στο 8011000011. Οι δημιουργικές γευστικές συνταγές των Μεσογειακών, αποτελούν μια καθιερωμένη απόλαυση που μας θυμίζει την ελληνική παράδοση, με φυσικά συστατικά και παρασκευασμένα από 100% ελαιόλαδο, σύμφωνα με τις αρχές της Μεσογειακής Διατροφής.

Η Goody’s έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων καταναλωτών συνδυάζοντας τις αξίες της ελληνικής κουζίνας με τις αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας ενός σύγχρονου εστιατορίου. Συγκεκριμένα, τα εστιατόρια Goody’s εφαρμόζουν το πιο σύγχρονο σε παγκόσμιο επίπεδο Σύστημα Διαχείρισης Υγιεινής και Ασφαλείας Τροφίμων HACCP (ISO 22000). Παράλληλα, η Goody’s μέσω της Ευρωπαϊκής Ένωσης Μοντέρνων Εστιατορίων, αποτελεί ιδρυτικό μέλος της Ευρωπαϊκής Πλατφόρμας Δράσης για τη Διατροφή, τη Σωματική Άσκηση και την Υγεία. Στόχος της Goody’s είναι το μενού της να αποτελεί βάση για μια ισορροπημένη διατροφή, τόσο μέσα από τη μεγάλη ποικιλία των γευμάτων της όσο και από τις προσεχτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες με βάση τις αξίες της Μεσογειακής Διατροφής. Σε αυτά τα πλαίσια η Goody’s προχώρησε σε μια πανευρωπαϊκή καινοτομία που αλλάζει τα δεδομένα στο χώρο της εστίασης: έγινε η 1η αλυσίδα εστιατορίων στην Ευρώπη που χρησιμοποιεί μόνο ελαιόλαδο για το μαγείρεμα και τηγάνισμα των γευμάτων της.
Για περισσότερες διατροφικές πληροφορίες, επισκεφτείτε το www.goodysnet.com.
Enhanced by Zemanta

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ
    Εκτύπωση | E-mail | Επεξεργασία

    Οταν είπα σε κάποιο φίλο τι είναι αυτό που επιχειρώ, αντιμετώπισα ένα μάλλον ειρωνικό χαμόγελο μαζί με ένα ειρωνικό σχόλιο και ούτε λίγο ούτε πολύ το χαρακτήρισε χαζό να θέλω να πουλήσω παξιμάδια και κουλουράκια μέσω του internet όταν οι γιγάντιες αλυσίδες που είναι δίπλα στη πόρτα μας προσφέρουν πάνω από 80000 κωδικούς τροφίμων

    Η απάντηση είναι ότι γνωρίζω πως ποτέ δε θα καταφερω να έχω 80000 κωδικούς προς κατανάλωση. Ομως γνωρίζω ΠΟΙΟΣ έφτιαξε τα παξιμάδια και τα κουλουράκια, όπως γνωρίζω ΠΟΥ είναι το ξερικό χωράφι στις Κροκεές της Λακωνίας που μαζεύτηκαν οι ελιές που σας προσφέρω και ΠΟΙΟ ακριβώς χέρι είναι αυτό που τις έβαλε στην άλμη.

    Οταν είπα στο Νίκο Χρηστάκο πως τα παιδιά μου με παρακαλάνε να τους φέρω μέλι με κυρήθρα, ο Νίκος μου απάντησε πως τώρα είναι χειμώνας και τις μέλισσες τις ταίζει ζαχαρόπιτα για να ξεχειμωνιάσουν.Δεν αξίζει τώρα να δόσουμε στα παιδιά κυρήθρα με μέλι που έχουν παράγει οι μέλισσες από τη ζαχαρόπιτα που τρώνε!!!

    Λέμε με το Νίκο Θεοδωρακάκο να βάλουμε όταν έρθει η ώρα ,αμπελόφυλλα σε άλμη, για να έχουν στη κουζίνα τους οι νοικοκυρές. Βεβαίως στα μεγάλα super markets θα υπάρχει και αυτός ο κωδικός αλλά εμείς μπορούμε να σας πούμε ακριβώς που είναι τα αμπέλια βιολογικής γεωργίας του Νίκου και ποιος ακριβώς μάζεψε τα αμπελοφυλλα.

    Σκέπτομαι σιγά σιγά ,εφ΄οσον υπάρχει ενδιαφέρον από εσάς, να προσθέσω κηπευτικά. Τότε όμως, θα είμαι σε θέση να σας απαντήσω στο τηλέφωνο, ακριβώς τι ώρα μάζεψαν τις τομάτες από τα Αρχαία ιερά χώματα της Σπάρτης και όταν φτάσουν στη κουζίνα σας, μερικές ώρες μετά...πιστέψτε με, θα καταλάβετε τη διαφορά.

    Είμαι βέβαιος, ανεξάρτητα από τις μεγάλες μονάδες που υπάρχουν δίπλα μας, θα με ανακαλύψουν μερικές δεκάδες φίλοι που θα εξυπηρετώ πάνω σε αυτή τη φιλοσοφία και θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Εννοώ, οι παραγωγοί της Λακωνίας, εγώ με τις καινοτόμες ιδέες μου και εσείς, οι εν δυνάμει φίλοι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...