Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

H Κατερίνα Ζαρίφη μιλά για όλες τις δίαιτες που έχει κάνει

H εκπομπή “Όλα για την υγεία mou” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί το Σάββατο 26 Μαΐου στις 17:10, επιχειρεί να απαντήσει στο ερώτημα εάν υπάρχει τελικά αποτελεσματική δίαιτα.

Στο μικροσκόπιο μπαίνουν διάσημες δίαιτες, όπως η Ντουκάν, η Άτκινς, η δίαιτα ζώνης και η δίαιτα ανάλογα με την ομάδα αίματος, οι οποίες σύμφωνα με τους ειδικούς, προσφέρουν γρήγορη απώλεια βάρους αλλά συνήθως οδηγούν ξανά στο ψυγείο ενώ έχουν και σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία. Επίσης, οι ειδικοί εξηγούν γιατί οι χημικές δίαιτες δεν είναι... δίαιτες!

Προσκεκλημένος στο στούντιο είναι ένας νέος άνδρας που μιλά για όλες τις δίαιτες που έχει κάνει και εξηγεί με ποιο τρόπο κατάφερε τελικά να χάσει 50 κιλά και διατηρήσει το βάρος του.

Οι επιστήμονες εξηγούν γιατί τα γλυκά και οι αλμυρές τροφές αποτελούν «πειρασμό» σε μια δίαιτα, αναφέρονται στο «συναισθηματικό φαγητό» και τις επιπτώσεις που έχει ο ψυχισμός όταν κάνουμε δίαιτα, ενώ επισημαίνουν τον πολύ σημαντικό ρόλο της άσκησης στην απώλεια βάρους αλλά και στην διατήρησή του μετά τη δίαιτα. Τέλος, προτείνουν μικρά μυστικά που θα μας βοηθήσουν όχι μόνο να χάσουμε κιλά αλλά κυρίως να μην τα ξαναπάρουμε.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Κατερίνα Ζαρίφη, μιλά για όλες τις δίαιτες που έχει κάνει κατά καιρούς, τους λόγους για τους οποίους έπαιρνε ξανά το βάρος που έχανε, αλλά και γιατί πιστεύει ότι η δίαιτα που κάνει αυτή τη φορά θα έχει αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...