Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Αρχίσατε δίαιτα;;; Ορίστε μερικά tips για να μην ...ξεφεύγετε!!!

Συνήθως με την έλευση του νέου χρόνου βάζουμε στόχους να διορθώσουμε ή να αλλάξουμε διάφορες καταστάσεις τόσο στο προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.


Ο πιο συχνός προγραμματισμός που θέτουμε  είναι να χάσουμε τα κιλά που έχουμε πάρει ή των γιορτών ή όλης της χρονιάς.Ακολουθήστε τις  συμβουλές που  δίνουν οι επιστήμονες του  Πανελλήνιου Σύλλογου διαιτολόγων  και το 2014 μπορεί να  είστε ένα χρόνο μεγαλύτεροι αλλά σίγουρα πιο υγιείς.


ψάξτε για κίνητρο

Ορίστε ρητά το κίνητρο που θα σας κάνει να ακολουθήσετε έναν υγιέστερο τρόπο ζωής, που με τη σειρά του θα σας οδηγήσει στην απώλεια των περιττών κιλών.

βάζετε εφικτούς στόχους

Βάζετε στόχους εφικτούς, ρεαλιστικούς και λογικούς ώστε να μπορεί  να πραγματοποιηθεί.Ένας στόχος που δεν μπορεί να  πργαμτοποιηθεί δεν έχει κανέναν λόγο ύπαρξης, αφού δεν θα εκπληρωθεί και εν τέλει θα απογοητεύσει εκείνον που τον έχει θέσει.

πίνετε περισσότερο νερό

Ένας από τους εύκολους στόχους που μπορείτε να θέσετε για το νέο έτος, είναι να πίνετε περισσότερο νερό.Το νερό καθαρίζει τον οργανισμό και όσο σημαντικό είναι να κάνουμε μπάνιο εξωτερικά, άλλο τόσο είναι να κάνουμε και εσωτερικά.  Κρατήστε αυτό το στόχο  μέχρι να γίνει καθημερινή συνήθεια και όχι ακόμα μια προσθήκη στη λίστα με τα ανεκπλήρωτα του νέου έτους.

χορτοφάγος  μια ημέρα την εβδομάδα

Είναι δύσκολο για τους περισσότερους να αποκλείσουν το κρέας από τη διατροφή τους, αλλά αν για μια μέρα της εβδομάδας καταφέρετε να εστιάσετε σε χορτοφαγικές συνταγές, θα έχετε πετύχει κάτι σημαντικό.  Καταναλώνοντας όσπρια  λαχανικά θα ενισχύσετε τον οργανισμό σας με περισσότερες φυτικές ίνες και πολύτιμο φολικό οξύ.

στο πρόγραμμα οι παρασπονδίες

Δεν  χάλασε ο κόσμος  αν  για μια ημέρα βγείτε εκτός προγράμματος. Αν συμβεί αυτό  όμως δεν είναι λόγος για να παρατήσετε τελείως το στόχο σας.

iatropedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...