Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Χάσε έως και 6 κιλά χωρίς να στερηθείς τη σοκολάτα

Και όμως, γίνεται...


Aν είσαι κι εσύ μία από τις πολλές που δεν μπορούν να αντισταθούν στα γλυκά, αλλά θέλουν να αδυνατίσουν, τότε η Δίαιτα της Σοκολάτας είναι ιδανική για σένα, αφού επιτρέπει την κατανάλωση μαύρης σοκολάτας 3 φορές την ημέρα. 

Η συγκεκριμένη δίαιτα περιγράφεται στο βιβλίο "The Pasta, Popcorn, and Chocolate Diet" του διατροφολόγου Lenny Neimark και βασίζεται στην πρόσληψη 1.250 θερμίδων και στην καθημερινή κατανάλωση 80 γρ. μαύρης σοκολάτας καθημερινά, ενώ υπόσχεται απώλεια μέχρι και 6 κιλών σε μία εβδομάδα.

Σύμφωνα με πολλές έρευνες, η μαύρη σοκολάτα περιέχει μεγάλη ποσότητα φλαβονοειδών, δηλ αντιοξειδωτικών στοιχείων που αποτοξινώνουν τον οργανισμό και ενεργοποιούν τον μεταβολισμό με αποτέλεσμα την καύση περισσότερων θερμίδων. 

Επίσης, η συστηματική κατανάλωση μαύρης σοκολάτας, σε μικρή ποσότητα, βοηθά στην πρόσληψη καρδιακών και εγκεφαλικών παθήσεων και στη διατήρηση του σωματικού βάρους.

Η δίαιτα της σοκολάτας απαγορεύει την κατανάλωση αναψυκτικών, αλατιού, λιπαρών ή πολύ γλυκών φρούτων, κόκκινου κρέατος, τηγανητών φαγητών κ.α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...