Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Τέσσερις τρόποι να χάσετε βάρος χωρίς γυμναστική


Μπορεί να νομίζουμε πως κάνοντας γυμναστική από το πρωί ως το βράδυ και ακραίες δίαιτες θα χάσουμε τα παραπανίσια κιλά των διακοπών η αλήθεια όμως είναι πως μπορούμε να τα καταφέρουμε και χωρίς βασανιστήρια, χρησιμοποιώντας μικρά τρικ.

Χρησιμοποιείστε λαχανικά σε κάθε γεύμα. Τα διάφορα ζαρζαβατικά εκτός του ότι είναι νόστιμα και χορταστικά έχουν την ιδιότητα να αντισταθμίζουν τις θερμίδες που βάζουμε από το κρέας και τα γαλακτοκομικά.

Μην ξεχνάτε να τρώτε κάτι το απόγευμα. Πολύ συχνά η λαιμαργία μας πιάνει το απόγευμα ή πριν πάμε για ύπνο. Προτιμήστε ένα φρούτο ή μία μπάρα δημητριακών προκειμένου να μην πέσετε μετά με τα μούτρα σε κάτι παχυντικό που θα σας κάνει να νιώσετε τύψεις.

Μην τσιγκουνεύεστε τα υλικά. Για να αδυνατίσετε πρέπει να χρησιμοποιείτε λαχανικά, καρπούς, κρέας, φρούτα και προΐόντα από κάθε κατηγορία. Συχνά μειώνουμε τα υλικά σε μία σαλάτα ή ένα γεύμα προκειμένου να χάσουμε θερμίδες, ενώ το μόνο που καταφέρνουμε είναι να βαρεθούμε και να αναζητήσουμε κάτι πιο νόστιμο που θα μας οδηγήσει σε περιττά κιλά.

Ελέγξτε τις μερίδες σας. Φροντίστε να μοιράζεστε το φαγητό σας και προσφέρετε από το πιάτο σας στους φίλους σας για να μην έχετε αυξομειώσεις στο βάρος που δε θα σας αρέσουν καθόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...