Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Η σωστή διατροφή ξεκινά από τα “μικρά”

Μεγάλος Διαγωνισμός Barilla Piccolini

Τα ζυμαρικά Barilla Piccolini μας ταξιδεύουν σε έναν κόσμο φαντασίας και απόλαυσης, μέσα από τον Μεγάλο Διαγωνισμό, που μας δίνει την ευκαιρία να κερδίσουμε μοναδικά πλούσια δώρα, τα οποία υπόσχονται να ξετρελάνουν τους μικρούς μας φίλους, δίνοντας χαρά σε όλη την οικογένεια.
 

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, που θα διαρκέσει μέχρι τις 26 Μαρτίου 2011, οι καταναλωτές μπορούν να στείλουν τον μοναδικό κωδικό, που θα βρουν στο ειδικό έντυπο μέσα στις συσκευασίες ζυμαρικών Barilla Piccolini, είτε μέσωSMS, είτε μέσω της ιστοσελίδας www.barillapiccolini.gr. Με αυτόν τον τρόπο θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε στιγμιαίες κληρώσεις, από τις οποίες θα αναδειχθούν 30 τυχεροί, που θα κερδίσουν μία συμμετοχή στη Γιορτή Παιχνιδιού και Μαγειρικής για τα παιδιά και τις μητέρες, και 50 τυχερές οικογένειες, οι οποίες θα έχουν τον προσωπικό τους διατροφολόγο από την ομάδα Απίσχανσις-Λόγω Διατροφής για έναν ολόκληρο χρόνο. ΟΜεγάλος Διαγωνισμός των ζυμαρικών Barilla Piccolini αναμένεται να κορυφωθεί με τη διεξαγωγή της μεγάλης κλήρωσης από την οποία θα αναδειχθούν 2 τυχερές οικογένειες, που θα κερδίσουν από ένα ταξίδι στον παραμυθένιο κόσμο της Eurodisney.

Για τα ζυμαρικά Barilla Piccolini η σωστή διατροφή ξεκινά από τα “μικρά”, ενώ η ανάπτυξη των παιδιών είναι απόλυτα συνυφασμένη με την υψηλή διατροφική αξία.

Barilla Piccolini, η σωστή διατροφή ξεκινά από τα “μικρά”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...