Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Αδυνατίστε πριν τις γιορτές: Πώς να χάσετε εύκολα 4 κιλά χωρίς να τα ξαναπάρετε

Μία μοναδική δίαιτα από τη διαιτολόγο Βάσω Βαγιώτα, έρχεται να σας λύσει τα χέρια εν όψει των γιορτών, ώστε να χάσετε κιλά και να υποδεχθείτε το νέο χρόνο με μία καυτή σιλουέτα.


Πλησιάζουν Χριστούγεννα, το κλίμα γίνεται όλο και πιο γιορτινό κι εσύ σκέφτεσαι πώς θα χωρέσεις στο καλό σου φόρεμα για το ρεβεγιόν. Κάνοντας για 1 μήνα το παρακάτω διαιτολόγιο θα μπορέσεις να χάσεις 4 κιλά μέχρι να καλώς ορίσεις το νέο έτος.


Τις 2 αυτές εβδομάδες θα τις επαναλάβεις για ακόμα μία φορά. Μπορείς βέβαια να αλλάξεις την σειρά από τις μέρες (να ξεκινήσεις για παράδειγμα από την 3η μέρα και όχι από την πρώτη) αλλά είναι σημαντικό να θυμάσαι πως θα πρέπει να αλλάξεις ολόκληρη την ημέρα! Τις μερίδες τις ζυγίζουμε μαγειρεμένες και όταν γράφουμε «φλ» εννοούμε το φλιτζάνι του τσαγιού.

Σε περιπτώσεις αλλεργιών και δυσανεξίας αντικαθιστούμε τα τρόφιμα. Μην ξεχνάς ότι κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές ενεργειακές ανάγκες και το καλύτερο για σένα είναι να επισκεφτείς έναν διαιτολόγο για εξατομικευμένο διαιτολόγιο.

Πατήστε πάνω στο πρόγραμμα για μεγέθυνση 







Πηγή Joytv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...