Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Φαίη Σκορδά: Η δίαιτα με την οποία έχασε... σε ένα μήνα 12 κιλά!

40 μέρες από τη γέννηση του γιου της και το σώμα της έχει επανέλθει στα φυσιολογικά επίπεδα. Η Φαίη Σκορδά με σωστή διατροφή κατάφερε το ακατόρθωτο...
Να χάσει το μεγαλύτερο μέρος του βάρους που πήρε στην εγκυμοσύνη της...

Λόγω του θηλασμού, διαβάζουμε στο "ΕΓΩ", τηρεί πιστά τα πέντε γεύματα της ημέρας, γεύματα πλούσια σε πρωτεΐνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Το πρωινό της έχει γάλα και δημητριακά, όπως επίσης και ένα ποτήρι φυσικό χυμό, στο ενδιάμεσο τρώει κάποιο φρούτο, ενώ τα κυρίως γεύματα είναι ψάρι με σαλάτα ή κρέας με σαλάτα (κυρίως πράσινη ή βραστά λαχανικά). Αποφεύγει να τα γλυκά και προτιμά τα φρούτα, που είναι πλούσια σε βιταμίνες.

Ο μητρικός θηλασμός και η διατροφή που απαιτείται για να μεγαλώσει σωστά το παιδί φαίνεται πως βοηθούσαν τη Φαίη να χάσει, χωρίς ιδιαίτερο κόπο, 10 με 12 κιλά σε λιγότερο από δύο μήνες. Σε αυτό συντέλεσε και ο πολύ καλός μεταβολισμός της, που είναι σε εξαιρετικά επίπεδα. Η Φαίη, αν και αγαπά το καλό φαγητό, αντί να αγχώνεται για το πως θα χάσει τα περιττά κιλά, ακολουθεί απλώς ένα σωστό διατροφολόγιο για το θηλασμό, με πολλές σούπες, ψάρι κρέας και, φυσικά, λαχανικά και φρούτα.

Μήπως πρέπει να κάνουμε όλοι το ίδιο ανεξαρτήτως του αν γεννήσαμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...