Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

5 hot τροφές εξαφανίζουν το λίπος στην κοιλιά


Βγάλε από τη διατροφή σου τη ζάχαρη και τους επεξεργασμένους υδατάνθρακες και συμπεριέλαβε τις παρακάτω 5 τροφές που εξαφανίζουν το λίπος της κοιλιάς...

Βρώμη
Μην παραλείπεις τα γεύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας, ειδικά το πρωϊνό, νομίζοντας ότι έτσι θα χάσεις κιλά. Τρώγοντας ένα υγιεινό πρωινό, ενεργοποιείς τον μεταβολισμό σου, ρυθμίζεις τα επίπεδα του σακχάρου και παίρνεις ενέργεια μέχρι το επόμενο γεύμα σου. Η πλούσια σε φυτικές ίνες βρώμη, αποτελεί ιδανική επιλογή γιατί σε κάνει να αισθάνεσαι χορτάτη, οπότε δεν υποκύπτεις σε ανθυγιεινούς πειρασμούς.

Μύρτιλα
Έρευνες έδειξαν ότι μια διατροφή πλούσια σε βατόμουρα μπορεί να βοηθήσει στην ελάττωση του λίπους της κοιλιάς. Ακόμα κι αν είναι κατεψυγμένα, διατηρούν το μεγαλύτερο μέρος των διατροφικών πλεονεκτημάτων τους.

Αμύγδαλα
Λέγεται ότι τα μονοακόρεστα λίπη είναι ένα μυστικό συστατικό που βοηθά στην καύση του κοιλιακού λίπους.. Τα αμύγδαλα είναι μια καλή πηγή μονοακόρεστων λιπών και περιορίζουν την όρεξη, δεδομένου ότι είναι μια καλή πηγή φυτικών πρωτεϊνών και φυτικών ινών. Για ένα διασκεδαστικό στην τακτική αμύγδαλα, δοκιμάστε αυτό το υγιεινό και πλούσιο αμύγδαλο μούρο smoothie μπανάνας γιαούρτι.

Σολομός
Μείωσε τα τηγανητά, τα λιπαρά, τις τροφές που είναι πλούσιες σε θερμίδες, προκειμένου να εξαφανίσεις το κοιλιακό λίπος. Τι καλύτερο λοιπόν από άπαχες πρωτεΐνες όπως τα ψάρια, το τόφου ή το κρέας γαλοπούλας.Θα σου δώσουν ενέργεια και θα κάψεις περισσότερες θερμίδες. Από ψάρι, επέλεξε σολομό ή τόνο, δεδομένου ότι έχουνι τόσο υψηλή περιεκτικότητα σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, που μειώνουν τις φλεγμονές στο σώμα και μπορούν να βοηθήσουν στη ρύθμιση των ορμονών.

ΜαρούλιΤα πράσινα λαχανικά όπως το μαρούλι, η ρόκα, το σπανάκι, το μπρόκολο και είναι γεμάτα με βιταμίνες και μέταλλα, χαμηλά σε θερμίδες και περιέχουν μεγάλη ποσότητα φυτικών ινών. Φτιάξε μια πλούσια σαλάτα για μεσημεριανό και θα σε κρατήσει όλο το απόγευμα. Ή κατανάλωσε μια μικρότερη πριν από το γεύμα και θα διαπιστώσεις ότι θα φας λιγότερο από το κυρίως πιάτο.
shape.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...