Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Barilla Ολικής Αλέσεως, χορηγός υψηλής διατροφικής αξίας στο 11ο Συνέδριο Διαιτολογίας και Διατροφής

Ο  Αλ. Παπανδρέου και η Αν. Κόκκαλη, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

Τα Barilla Ολικής Αλέσεως, χορηγός του 11ου Συνέδριου Διατολογίας και Διατροφής, που πραγματοποιήθηκε στο «Θέατρον» Κέντρο Πολιτισμού, «Ελληνικός Κόσμος» στις 24-27 Νοεμβρίου 2011, έφεραν αέρα ευεξίας και υγιεινής απόλαυσης σε όλους τους συμμετέχοντες.

Στο συνέδριο συμμετείχαν Έλληνες και ξένοι επιστήμονες, φοιτητές και επαγγελματίες που κινούνται στο χώρο της Υγείας και Διατροφής, οι οποίοι και επισκέφτηκαν το περίπτερο των Barilla Ολικής Αλέσεως. Εκεί, είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν, από την Κλινική Διαιτολόγο – Διατροφολόγο κα. Αναστασία Κόκκαλη, για την υψηλή διατροφική αξία των ζυμαρικών Barilla Ολικής Αλέσεως καθώς και για θέματα διατροφής.

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες του συνεδρίου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον γνωστό σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου εν δράσει. Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου μαγείρεψε σε ειδικά διαμορφωμένη κουζίνα γευστικότατες υγιεινές συνταγές με Barilla Ολικής Αλέσεως αποδεικνύοντας στην πράξη, ότι τα Barilla Ολικής Αλέσεως εκτός ότι αποτελούν πηγή φυτικών ινών προσφέρουν και μία μοναδική γευστική απόλαυση.


Τα ζυμαρικά Ολικής Αλέσεως από την Barilla αποτελούν την κατάλληλη πρόταση για μια ισορροπημένη διατροφή, αφού συνδυάζουν μοναδικά την υψηλή διατροφική αξία και την εξαιρετική γεύση συνιστώντας μια εξαιρετική επιλογή διατροφής για το καθημερινό μας τραπέζι.


Barilla Ολικής Αλέσεως: Ανακαλύψτε τα καλά του Ευ Ζην…
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...