Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Δημοφιλείς... αλλά επικίνδυνες δίαιτες

Κάθε μέρα εμφανίζεται και μια καινούρια δίαιτα που υπόσχεται γρήγορη και οριστική απώλεια βάρους. Οι δημοφιλείς δίαιτες που υπόσχονται παράλογα αποτελέσματα είναι όμως και οι πιο επικίνδυνες...

Δείτε τρεις επικίνδυνες δίαιτες που πρέπει να αποφύγετε πάση θυσία.

1. Δίαιτα Άτκινς

Απαγορεύει την κατανάλωση υδατανθράκων και έχει πρόσκαιρα αποτελέσματα. Μπορεί να πυροδοτήσει δυσάρεστες επιπλοκές, καθώς ο οργανισμός μας χρειάζεται τους υδατάνθρακες για ενέργεια. Δε χρειάζονται όλα τα μέρη του σώματος λίπη για να παράγουν ενέργεια, μερικά χρειάζονται επίσης και τους υδατάνθρακες.

2. Η δίαιτα του Χόλυγουντ

Απαιτεί την κατανάλωση συγκεκριμένης ποσότητας χυμού για 24 ή 48 ώρες. Ο χυμός αποτοξινώνει το σώμα κι έτσι επιτρέπει την ευκολότερη καύση του λίπους. Το πρόβλημα είναι ότι η δίαιτα δεν επιτρέπει το φαγητό μαζί με το χυμό κι έτσι ο οργανισμός βρίσκεται σε κατάσταση ασιτίας. Έτσι, κατακρατεί το λίπος και χάνουμε πολλά υγρά.

3. Η δίαιτα της λαχανόσουπας

Είναι μια επταήμερη δίαιτα που επιτρέπει να τρώμε μόνο λαχανόσουπα. Το λάχανο είναι υγιεινό και ωφέλιμο, όμως δε μας παρέχει τα θρεπτικά συστατικά που χρειαζόμαστε για να παραμείνουμε υγιείς.

onmed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...