Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Kάψτε θερμίδες κάνοντας... το τίποτα!

Αν βαριέστε το γυμναστήριο αυτοί οι τρόποι μπορούν να σας βοηθήσουν να κάψετε θερμίδες.


Γελάστε...
Καίτε: 10-40 θερμίδες

Το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο. Δέκα με 15 λεπτά γέλιου την ημέρα θα σας βοηθήσουν να κάψετε 10 με 40 θερμίδες, δηλαδή μέχρι και δύο κιλά λίπους λιγότερα το χρόνο, σύμφωνα με μια μελέτη του Πανεπιστημίου του Vanderbilt Medical Center.


Παίξε video-παιχνίδια

Καίτε: 50-80 θερμίδες

Χάρη στο Wii και το Kinect μπορείτε να παίζετε ευχάριστα βιντεοπαιχνίδια με τους φίλους σας και να καίτε παράλληλα πολλές θερμίδες.

Κοιμηθείτε!

Καίτε: 50 θερμίδες

Αποφύγετε τους υδατάνθρακες για τουλάχιστον έξι ώρες πριν πέσετε στο κρεβάτι. Όταν το σώμα έχει χαμηλά επίπεδα υδατανθράκων, αρχίζει να καίει το λίπος για την ενέργεια που χρειάζεται. Αν δεν υπάρχουν υδατάνθρακες στον οργανισμό σας πριν τον ύπνο, το σώμα σας θα κάψει περισσότερες θερμίδες που αντιστοιχούν σε λίπος και όχι σε μυϊκό ιστό.

Δείτε μία ταινία τρόμου

Καίτε: 184 θερμίδες!

Παρακολουθώντας τη «Λάμψη» μπορείτε να «κάψετε» ούτε λίγο ούτε πολύ 184 ολόκληρες θερμίδες! Σύμφωνα με μελέτες του Δρ Ρίτσαρντ Μακένζι από το Πανεπιστήμιο του Westminster, «Βλέποντας μια ταινία τρόμου μπορείτε να κάψετε αρκετές θερμίδες, όσες θα χάνατε κάνοντας τρέξιμο ή ποδήλατο για 30 λεπτά. Τα συναισθήματα φόβου προκαλούν απελευθέρωση της αδρεναλίνης η οποία με τη σειρά της αυξάνει το μεταβολικό ρυθμό», λέει ο Μακένζι. Η αδρεναλίνη μειώνει την όρεξη, αυξάνει το βασικό μεταβολικό ρυθμό και τελικά καίει θερμίδες.
Το μυστικό

Αναλόγως με το πόσο ενεργητικός ή παθητικός είναι κανείς στο σεξ, μέσα σε μισή ώρα μπορεί να κάψει από 150 έως 350 θερμίδες. Ακόμα και το φιλί, αν είναι αρκετά παθιασμένο, μπορεί να κάψει έως 100 θερμίδες ανά μισή ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...