Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

H επαναστατική δίαιτα των δύο ημερών την εβδομάδα

Έρευνες υποστηρίζουν ότι μπορούμε να απαλλαγούμε από την καταμέρηση θερμίδων (που τόσο μας κουράζει) , ακολουθώντας μία αυστηρή δίαιτα μόνο για δύο ημέρες την εβδομάδα.

Αν οι καλοκαιρινές λιχουδιές, τα κοκτέιλ και η συνεχής καταμέτρηση θερμίδων είναι ο μεγαλύτερος φόβος σου, μία νέα έρευνα από το University Hospital στο Νότιο Manchester έδειξε ότι υπάρχει λύση. Τα αποτελέσματα των μελετών, στις οποίες πήραν μέρος πάνω από 100 γυναίκες, έδειξαν ότι μετά από μια αυστηρή δίαιτα, που περιλάμβανε φρούτα, λαχανικά και άπαχο κρέας μόνο δύο ημέρες την εβδομάδα, (ενώ ήταν ελεύθερες να τρώνε ό, τι ήθελαν τις άλλες ημέρες), αποτέλεσε μια πιο αποτελεσματική μέθοδος για την απώλεια βάρους από ό, τι αν ακολουθούσαν μία σταθερή δίαιτα.

Οι γυναίκες που πήραν μέρος στη μελέτη της διήμερης δίαιτας, η οποία συμπεριλάμβανε και τον αποκλεισμό των υδατανθράκων, έχασαν το διπλάσιο βάρος από αυτές που ακολουθούσαν μία δίαιτα βασισμένη στην καταμέτρηση θερμίδων. Η μελέτη έδειξε επίσης ότι οι γυναίκες είχαν περισσότερες πιθανότητες να συνεχίσουν να τρώνε υγιεινά και τις υπόλοιπες ημέρες. Αν οι διακοπές σου περιλαμβάνουν πλουσιοπάροχα γεύματα και ατασθαλίες, τότε πιθανότατα η δίαιτα των δύο ημερών να είναι η απάντηση που θέλεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...