Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

ΔΙΑΙΤΑ! Ένα πρόγραμμα διατροφής για να χάσεις μόνο λίπος και όχι υγρά


Εσύ πως αποφασίζεις αν μια δίαιτα είναι αποτελεσματική και κάνει δουλειά; Κι όμως, μόνο η ζυγαριά δεν αρκεί. Το θέμα δεν είναι απλώς να δεις το δείκτη στο μιστητό αυτό εργαλείο να πέφτει...



Εκείνο που είναι πιο σημαντικό είναι τα κιλά που χάνεις να είναι περιττό λίπος και όχι υγρά ή μυικός ιστός! Με αυτό κατά νου, έχουμε το ιδανικό μενού για να χάσεις λίπος και μόνο λίπος. Είσαι έτοιμη;


Ο διαιτολόγος διατροφολόγος Νικόλαος Κριαράς ετοίμασε ένα πρόγραμμα διατροφής για να απαλλαγείς από τα περιττά κιλά. Όπως εξηγεί ο διαιτολόγος αν χάσεις τρία κιλά σε διάστημα ενός μήνα τα 2,8 θα είναι καθαρό λίπος. Κι αυτό θα φανει αμέσως στο σώμα, στα ρούχα, ακόμη και στην αυτοπεποίθησή σου.

KANTE ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ


Συμβουλές για να πιάσει τόπο η δίαιτα...
Ο διαιτολόγος διατροφολόγος Νικόλαος Κριαράς σου δίνει μερικές ακόμη πληροφορίες για να καταπολεμήσεις και την κατακράτηση που σε δείχνει πιο πρησμένη και παχιά απ' ότι πραγματικά είσαι:

1. Καταναλώνουμε αρκετή ποσότητα νερού! Και για να μην μετράς ποτήρια και λίτρα, κάνε το "τεστ" της τουαλέτας! Ικανοποιητική ποσότητα νερού σημαίνει πως τα ούρα έχουν διάφανο χρώμα.

2. Πρέπει σε κάθε περίπτωση να τρως 4 φρούτα και 5 λαχανικά κάθε μέρα

3. Απόφυγε την υπερβολική κατανάλωση αλατιού. Σε κάθε περίπτωση φρόντισε να μην παίρνεις περισσότερο από 4γρ αλατιού ημερησίως.

4. Λάχανο, μπρόκολο, κρεμμύδι και γενικότερα όλα τα λεγόμενα κραμβοειδή λαχανικά καλό είναι να καταναλώνονται αφού έχουν βραστεί!

Health Tip: Απόφυγε την οδηγία αυτή σε περίπτωση προβλήματος κολπικής μαρμαρυγής.

5. Πατάτες, ζυμαρικά, ψωμί και γενικότερα όλες οι πλούσιες σε άμυλο τροφές θα πρέπει να καταναλώνονται με μέτρο. Θα ήταν χρήσιμη η συμβουλή κάποιου ειδικού διατροφολόγου για τον τρόπο που μπορείς να τα εντάξεις στο καθημερινό σου μενού.

6. Προσπάθησε να μην πίνεις αλκοόλ περισσότερες από 2 φορές την εβδομάδα.

7. Κάθε φορά που βγαίνεις για ποτό, φρόντισε για κάθε ποτήρι αλκοόλ -ιδιαίτερα τα βαριά ποτά όπως βότκα ή ουίσκι - να πίνεις 1-2 ποτήρια νερό. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγεις τις υπερβολές και το hangover της επόμενης μέρας.

8. Καλό θα ήταν να μην επιλέγεις γλυκά σε καθημερινή βάση, διότι περιέχουν σε υψηλές ποσότητες τόσο τη γλυκόζη όσο και το νάτριο που επιβαρύνουν το πρόβλημα.

tlife

1 σχόλιο:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...